Hakkımızda
1995 tarihinden bu yana gıda sektörü içinde olan firmamız, 2000 yılından itibaren
profesyonel yapı içinde krem şanti, ketçap ve mayonez gibi çeşitli ürünlerin üretimine
başlamıtır. Eylül 2012 de yatırımını tamamlayarak İzmir-Ayrancılar bölgesindeki
şu anda kullandığı 2500 m2 kapalı alandaki yeni modern tesisine taşınmıtır.
Hedefler doğrultusunda Türkiye’de ilk kez üretilen Mandıra Şantisinin üretimine
başlanmış, artan kapasiteye paralel olarak satış pazarlama çalımalarına hız
kazandırılmıştır. Sos grubunun lokomotif ürünleri ketçap ve mayonez üretimden,
ambalaj ve satışa kadar yeniden yapılandırılmış olup rekabete hazır hale getirilmiştir.
Son olarak ürün portföyümüze ekledigimiz kokteyl şurupları, topping soslar, püreler
ve dekor soslarla piyasadaki varlığımızı güçlendirerek müşterilerimize daha iyi
hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bütün üretim hattımız gıda mühendisleri tarafından
denetlenmekte, ISO ve HACCP kuralları titizlikle uygulanmakta, bütün çalışmalarımız
kuvvetli bir ARGE yapısıyla desteklenmektedir.
Miks Gıda olarak amacımız , ürünlerimizde insan sağlığını ön planda tutarak hijyenik
koşullarda kaliteli ve lezzetli ürünler üretmek , bu ürünleri müşterilerimize
rekabetçi fiyatlarla sunmaktır.