SÜBYE
Pirinç sübyesi; pirincin su ile öğütülmesi ile ortaya çıkan kıvam arttırıcı özelliğe sahip nişasta yapısı elde edilen bir çeşit doğal katkı maddesidir.
Günümüzde pek çok alanda olduğu gibi gıda katkı maddeleri alanında da doğallaşmaya ve insan sağlığına önem üzerine çalışmalar yapılmaktadır.
Sübye ,sütlü tatlılarda kıvamı artırmak jelleşmeyi ve stabilizasyonu sağlamak açısından nişastadan çok daha iyi bir sonuç vermektedir .Sütlü tatlıların hazırlanmasında istenen kıvam ve tekstür özelliklerinin elde edilmesi için pirinç sübyesinden yararlanılır.
Ambalaj: 5kg PP kova
Raf Ömrü: 21 gün
Saklama Koşulları: +4C de muhafaza edilmelidir. Açıldıktan sonra 3 gün içerisinde tüketilmelidir.